priza | zavarovalniško zastopanje

041 564 888

Kaj so piškotki?

 

Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletna stran ustvari med vašim obiskom naše strani in jih shrani na vaš računalnik. V piškotkih so shranjene nastavitve za spletno mesto, velikosti besedil, jezik itd. Imamo dve vrsti piškotkov: piškotki prve osebe, torej spletne strani na kateri se nahajate in piškotki tretjih oseb, ki so nastavljeni iz drugih domen, ki imajo na spletni strani vključene različne vsebine (analize, družabna omrežja, oglasi ...).

 

Nobeni piškotki, ki jih uporabljamo na svojih spletnih straneh, ne zbirajo podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati.

 

Ker želimo biti z vami popolnoma odkriti, smo pripravili seznam vseh piškotkov, ki jih uporabljamo, in zakaj. Upoštevajte, da se z nadaljnjo uporabo te spletne strani strinjate z našo rabo opisanih piškotkov.

 

Katere piškotke uporablja ta spletna stran?

 

Nujno potrebni piškotki

Ti piškotki so ključnega pomena, da se omogoči premikanje po spletni strani in uporaba funkcij spletne strani ali za nudenje storitev, ki jih zahtevate. Za uporabo teh piškotkov ne potrebujemo vašega dovoljenja.

 

Google

Google uprablja piškotke za shranjevanje priljubljenih uporabniških nastavitev, izbire jezikovne verzije, št. prikazanih zadetkov in vrednosti, prikaz informacij na Google zemljevidih ter mnogih drugih funkcionalnosti in storitev tega spletnega giganta.

 

Google maps

Google maps pripadajoče piškotke uporabljamo za prikaz uporabniku prijaznega zemljevida in označb lokacije.

Življenjska doba teh piškotkov znaša do 10 let.

Primeri uporabljenih piškotkov: SID, SAPISID, APISID, SSID, HSID, NID, PREF

 

Kako lahko upravljate ali brišete piškotke?

 

Piškotkov nikakor ne bomo uporabljali za zbiranje vaših osebno določljivih podatkov, po želji pa lahko nastavitve o uporabi piškotkov spremenite tudi v brskalniku svojega računalnika ali mobilne naprave.

 

Večina modernih brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete ali zavrnete le določene vrste piškotkov ali pa si nastavite opozorilo, da stran želi shraniti piškotek na vašo napravo. Izbrišete lahko tudi piškotke, ki jih je brskalnik že shranil na vaši napravi.

 

Opozarjamo vas, da v primeru izklopa piškotkov vse funkcionalnosti spletnih strani morda ne bodo delovale enako učinkovito, opozorilo o uporabi piškotkov se bo prikazalo ob vsakem obisku, dolgoročno pa bo to negativno vplivalo na vašo uporabniško izkušnjo.

 

Postopek spremembe nastavitev piškotkov se v vsakem brskalniku razlikuje. Informacijo o tem lahko poiščete s pomočjo funkcije »Pomoč«, obiščete www.aboutcookies.org, ki nazorno razloži postopek v vseh modernih brskalnikih, ali pa nas kontaktirate prek e-pošte.

 

Kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki, ki jih vpišete v obrazce na spletni strani?

 

Podatke, ki jih vpišete v obrazce na spletni strani, uporabljamo izključno za namene predaje sporočila (oddaja povpraševanja, rezervacije, nakupa itn.) oz. zahtevane storitve. Vaše podatke skrbno varujemo in jih nikakor ne posredujemo tretjim osebam oziroma uporabljamo za kakršne koli druge namene.

 

Več informacij o piškotkih je na voljo tudi v smernicah informacijskega pooblaščenca.

KONTAKT

PRIZA zavarovalniško zastopanje in

svetovanje - Primož Završnik s.p.

Davčna št.: 73334871

Matična št.: 3611043000

Naslov:

Habatova ulica 9A

1236 Trzin

Gsm: 041 564 888

Email: info@priza.si

KONTAKTNI OBRAZEC

Pošiljam obrazec...

Napaka pri pošiljanju obrazca!

Obrazec je uspešno poslan.

Priza © | Piškotki

Spremljajte me:

priza

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljno uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih. Sprejmi